Aktuellt

 

Åbergs Kost och Hälsa

 

Livsstilsrådgivare - Kostrådgivare - Hälsoinspiratör

7/1-16: Har fått den fantastiska möjligheten att starta en egen viktklubb (likt Aftonbladets). Här kan du köpa abonnemang och få din egen sida där du registrerar kost, träning och hittar massor av information och recept. Verkligen ett jättebra verktyg för att hålla koll på ditt intag, vare sig du vill gå upp eller ner i vikt.

Innan jag tackar ja till det här vill jag så klart kolla med er hur många som är intresserade av att skaffa ett abonnemang. I abonnemanget kommer det förutom det som står ovan även ingå kostrådgivning och shoppinghjälp (för den som bor i närheten). Jag kommer även ordna div tävlingar för att ge er lite extra morötter. Så snälla, skriv ett mail, sms eller ring om du är intresserad.

 

Nu har jag utökat min verksamhet och även börjat jobba med Forever Living. Jag är väldigt glad för detta! Forevers produkter är baserade på Aloe vera, en riktig superväxt som hjälper kroppen både på insidan och utsidan. Ett bra komplement till bra kost och träning alltså! Är du intresserad av att veta mera? Kanske rent av ha en hälsokväll hemma hos dig? Vill du köpa någon produkt? Bara hör av dig så fixar vi det!

 

12/4: Just nu är det finfina priser på kostrådgivningspaketen! Få 3 gånger för endast 995 kr (ord. pris 1295 kr) eller få 5 gånger för endast 1495 kr (ord. pris 1995 kr). Erbjudandet gäller till och med 19/4-2015.

 

24/3: Intressekoll: Jag planerar att dra igång en studiecirkel i slutet av april. Det kommer vara 5 träffar där vi berör olika ämnen såsom näringslära, socker och stress. Sista gången träffas vi och lagar en hälsosam måltid tillsammans. Priset för cirkeln är 450 kr inklusive allt material. Låter det intressant? Anmäl dig i god tid. Det behöver vara minst 3 personer för att det ska bli av.

 

24/3: Nu finns det möjlighet att köpa presentkort. Bara hör av Dig så fixar vi det!